top of page

Klankschaalmassage

Ben je op zoek naar een helende massage die een diepe ontspanning en een intense zuivering van het lichaam teweeg brengt, dan kan een klankschaalmassage wonderen verrichten. 

Verrassend is dat je bij een klankschaalmassage niet noodzakelijk met de handen gemasseerd wordt, maar dat er door trillingen van geluid een massage plaatsvindt in het lichaam. 

 

Doordat ons lichaam voor zeventig procent uit water bestaat, worden de trillingen van de klankschalen door het lichaam heen geleid. Ze beroeren de lichaamscellen waardoor eventuele blokkades weggewerkt worden. Een klankschaalmassage wordt ervaren als een een diep moment van ontspanning, waarbij er soms emoties loskomen en herinneringen opgeroepen worden. Nadien ervaar je vaak meer energie, je voelt je herboren. Een klankschaalmassage werkt in op het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 

 

In tegenstelling tot bij een oliemassage, houd je bij een klankschaalmassage de kledij aan. De massage wordt meestal liggend gegeven (op de rug of op de buik). We creëren een sfeervol kader en nadien krijg je tijd om rustig na te genieten. 

 

Carine volgde een intense opleiding tot klankschaalmassagetherapeut die haar kijk op het lichaam en het leven volledig veranderde. Ze kijkt ernaar uit om deze ervaring met jou te delen.

Tegenindicaties

Een klankschaalmassage wordt soms afgeraden (vb. epilepsie, pacemaker, de eerste drie maanden van een zwangerschap,...). Indien je twijfelt of een klankschaalmassage mogelijk is, vermeld dit dan zeker bij jouw boeking. 

Prijs klankschaalmassage: ​​

  • 60 min: 62 euro

bottom of page